Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

06.12.2006. КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир привітав Президента України, Верховного Головнокомандувача Збройних Сил Віктора Ющенка з 15-ю річницею українського війська

У привітанні Предстоятеля Української Православної Церкви говориться: “ Вельмишановний Вікторе Андрійовичу! Щиро вітаємо Вас з 15-ю річницею Збройних Сил України. Свята Церква високо цінує подвиг захисників Вітчизни, на плечі яких покладено захист інтересів нашого народу, утвердження добра, злагоди та справедливості. Бажаємо, щоб Ваша любов до України, народна повага, та славетні подвиги наших пращурів були стимулом для подальшої праці в ім’я миру та добробуту наших співвітчизників. Прикликаємо на Ваші труди Боже благословення. З глибокою повагою, Володимир, Митрополит Київський і всієї України, ПредстоятельУкраїнської Православної Церкви.”
Блаженніший Митрополит Володимир також направив привітання з 15-ю річницею Збройних Сил України міністру оборони Анатолію Гриценку. Предстоятель Української Православної побажав міністру оборони та всьому особовому складу Збройних Сил щастя, добра та Господньої допомоги.