Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.11.2006. ПОЛТАВА. Відбувся семінар, присвячений соціальному служінню

13 листопада на базі Місіонерського Духовного Училища міста Комсомольська відбувся семінар на тему соціального служіння, організований Синодальним відділом по благодійності та соціальному служінню УПЦ.
Диякон Іоанн Діденко – директор благодійного фонду «Віра. Надія. Любов.» та Юлія Сємьонова – волонтер, тренер, відповідальна за акції фонду ознайомили присутніх із завданнями та цілями діяльності благодійного фонду.
Було розглянуто питання щодо оформлення заявок на проекти, можливість їх фінансування, формування стосунків з донорами та спонсорами. Зокрема було проаналізовано проекти, представлені Управлінням Полтавської єпархії на фінансування у 2007 році: по дитячим оздоровчим таборам, спортивно-туристичному клубу «Крок» (смт Опішня), Свято-Георгіївському братству тверезості (м. Полтава) та Центру духовної культури і дитячої творчості (м. Лубни) Управління Полтавської єпархії.
Організаторами схвально були відзначені представлені проекти по літнім оздоровчим дитячим таборам «Орлятко» та «Дзвіночок», на захист яких виступив протоієрей Віталій Ковалевський – директор табору «Орлятко», що продемонстрував фото та документальний фільм про життя табору. Як сказав диякон Іоанн Діденко, «на даний момент в Україні немає кращої заявки, ваш проект максимально наближений до ідеального».
В результаті роботи семінару організаторами було висловлено бажання і надалі співпрацювати з Управлінням Полтавської єпархії.

Прес-служба Полтавської єпархії