Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

13.11.2006. ЖИТОМИР. Блаженніший Митрополит Володимир здійснив архіпастирський візит до Свято-Георгіївського Городницького ставропігіального монастиря

9-10 листопада Блаженніший Володимир, Митрополит Київський і всія України з архіпастирським візитом відвідав ставропігіальний Свято-Георгіївський Городоцький монастир, що знаходиться в селі Городниця.
10 листопада Блаженніший Митрополит Володимир, у співслужінні намісника архімандрита Олександра (Нестерчука) та духовенства обителі звершив Божественну літургію в Свято-Георгіївському соборі монастиря. По завершенню літургії було відслужено подячний молебень, після чого Блаженніший Митрополит Володимир привітав настоятеля монастиря архімандрита Олександра з днем народження. “Я вітаю отця Олександра з днем народження, та зичу йому довгих благословенних років на славу Божу, на славу Святої Церкви та обителі. Хай Господь буде вам помічником, заступником і охоронцем”, – сказав Блаженніший Владика. Також Його Блаженство поздоровив благодійника монастиря Івана Терещука з 60-річчям і удостоїв його високої церковної нагороди – ордена Нестора Літописця III ступеня.