Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.10.2006. КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир нагородив віце-прем’єр-міністра Володимира Рибака орденом преподобного Іллі Муромця ІІІ ступеня

За заслуги перед Українською Православною Церквою віце-прем’єр-міністр, міністр будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства Володимир Рибак удостоєний ордена преподобного Іллі Муромця ІІІ ступеня. Церемонія нагородження відбулась у резиденції Предстоятеля Української Православної Церкви у Києво-Печерській Лаврі. Церковний орден вручив Блаженніший Митрополит Володимир. На церемонії також були присутніми голова Синодального військового відділу УПЦ архієпископ Львівський і Галицький Августин і голова Всеукраїнського об’єднання “Путь православних” народний депутат України Юрій Болдирєв.
Блаженніший Митрополит Володимир побажав віце-прем’єру Божого благословення у трудах на ниві державотворення та мудрості у вирішенні усіх проблемних питань і благословив на добрі справи іконою Різдва Божої Матері.
Володимир Рибак подякував за нагороду і підкреслив важливе значення Церкви у суспільстві, яка і для державних мужів є моральним дороговказом для добросовісного виконання покладених на них обов’язків.