Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

17.08.2006. КИЇВ. Готується презентація Всеукраїнського конкурсу творчості вихованців дитячих будинків „Велике серце маленького життя”

18 серпня відбудеться презентація Всеукраїнського конкурсу творчості вихованців дитячих будинків „Велике серце маленького життя” та прес-конференція членів його оргкомітету.
Конкурс є складовою частиною соціального проекту із однойменною назвою за участі Місії соціальної допомоги дітям Української Православної Церкви до Року захисту прав дитини в Україні. Проект підтримали Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерство культури і туризму України, Міністерство освіти і науки України та „Мережа громадянської дії в Україні”.
Соціальний проект „Велике серце маленького життя” складається з двох частин: створення та благодійні презентації художнього фільму режисера Олександра Жовни „Маленьке життя” та Всеукраїнський конкурс творчості вихованців дитячих будинків України „Велике серце маленького життя”.
Учасники презентації розкажуть про те, як просуваються зйомки художнього фільму про життя маленького українського сироти та оголосять, що 1 вересня офіційно стартує конкурс творчості вихованців дитячих будинків України „Велике серце маленького життя”.
У прес-конференції візьмуть участь члени оргкомітету конкурсу творчості — голова Місії соціальної допомоги дітям УПЦ архімандрит Філарет, заступник міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Тетяна Кондратюк, голова державної служби кінематографії Ганна Чміль, режисер та письменник Олександр Жовна.
Презентація відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 1, центральний офіс ГК „ФОКСТРОТ”. Початок о 12 годині.
“Громадський простір”