Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.08.2006. ЛЬВІВ. Архієпископ Августин відвідав Дубенську виховну колонію для підлітків

У рамках фестивалю художньої самодіяльності неповнолітніх засуджених «Червона калина», присвяченого 150-річчю від дня народження видатного українського письменника Івана Франка, Голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії з Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Львівський і Галицький Августин на запрошення керівництва відвідав Дубенську виховну колонію для неповнолітніх. Владика подарував колонії ікону Спасителя, а також кожного вихованця колонії благословив іконкою Матері Божої та подарував молитовники “Духовний світ дитини”, а також солодощі.
Під час проведення фестивалю в Дубенську колонію прибули батьки засуджених, представники державних та громадських організацій, що співпрацюють з установами виконання покарань, творчі колективи.
Як повідомлялось раніше, Державним Департаментом України з питань виконання покарань щорічно у виховних колоніях проводиться фестиваль художньої самодіяльності “Червона калина”, головною метою якого є сприяння соціальному, духовному, моральному благополуччю, всебічному здоровому розвитку неповнолітніх осіб, які відбувають покарання в місцях позбавлення волі.
Прес-служба Львівської єпархії