Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

06.06.2006. КРИВИЙ РІГ. Храм, зведений на честь перемоги над Наполеоном, відроджується силами місцевої влади

Єпископ Криворізький і Нікопольський Єфрем звершив святкову Літургію в Свято-Вознесенському храмі, що знаходиться в селищі Семенівка Криничанського району. На службі молилися голова адміністрації Криничанського району Валентин Дідич та голова районних депутатів Юрій Коваль.
Після молебню і хресного ходу владика Єфрем, який вперше за 10 років існування єпархії молився в цьому храмі, привітав усіх зі святом та подякував отцю настоятелю за запрошення.
«Це велике щастя, що ми сьогодні з вами всі разом, не боїмося переступити поріг церкви і засвідчити свою духовну повагу один до одного, — сказав владика голові адміністрації Криничанського району Валентину Дідичу. — Я сподіваюся, що нашими спільними зусиллями й молитвами сяятиме слава Божа на криничанській землі». Голова адміністрації пообіцяв, що докладатиме зусиль, аби храм відродився і став окрасою криничанського району, як і 200 років тому: «Будемо допомагати, щоби такий чудовий храм, який вистояв смутні часи, відродився у всій своїй красі».
Прес-служба Криворізької єпархії.