Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

07.02.2006. КИЇВ. Розпочався II тур літературного конкурсу „Православна моя Україно!”

До участі у конкурсі, що проводиться за благословенням Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, запрошуються всі бажаючі, хто може поділитись цікавими, повчальними історіями зі свого життя. Милосердя і небайдужість до долі ближнього є християнськими чеснотами, до яких прагне християнська душа і наближається до цього, роблячи добрі справи. Варто допомогти іншим своїм корисним досвідом у різноманітних життєвих ситуаціях – адже комусь він може бути необхідним і важливим: допоможе подолати труднощі та втішить в час зневіри, дасть змогу уникнути багатьох життєвих негараздів, підтримає і надихне в час скорботи і печалі, а комусь принесе радість та надію. Такими діями ми допомагаємо плекати любов до Христа та ближнього.
Свої історії, а також прозові та поетичні художні твори, що мають в ідеї корисний для душі, доброчесний, моральний зміст, Ви можете надсилати у вигляді статей, оповідань, новел в друкованому варіанті, на відео та аудіокасетах, CD-дисках, або розповісти її нашим журналістам.
Можете запропонувати Вашу історію у таких напрямках:
„Невигадані історії” чи „Історія мого життя”;
„Дорога до храму” – життєвий шлях, завдяки якому Ви прийшли до Бога;
„Богом дана зустріч”:
„Сім’я і діти” – про корисний педагогічний досвід, повчальні історії з цікавого світу дитинства.
„З Богом в душі” – про низку подій в яких Ви побачили промисл Божий та його присутність у Вашому житті.
„Ми з тобою в любові до золотого/срібного весілля” – про досвід духовного зростання разом, подолання труднощів і життєвих незгод.
Переможців конкурсу буде нагороджено преміями, подарунками та дипломами. Найкращі роботи можуть бути опубліковані у збірнику та православній пресі. Про найцікавіші може бути знятий фільм.
Прохання супроводжувати роботи короткими відомостями про себе та вказувати свою адресу, e-mail , телефон.
Адреса конкурсу: 01001 Київ – 1 а/с 451 та e-mail: history_konkurs@ukr.net , litera_konkurs@ukr.net
Автор проекту Тетяна Корсенко, т. 8 (044) 543 43 35, моб. 8 067 621 84 76