Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

07.02.2006. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Упокоївся настоятель Іоанно – Богословського храму протоієрей Борис Передрійчук

В неділю, 5 лютого 2006 р., раптово помер настоятель Іоанно – Богословського храму села Чотирбоки Шепетівського району протоієрей Борис Олексійович Передрійчук. Отець Борис народився 13 березня 1960 р. в м. Шепетівка в сім’ї робітників. Після навчання в середній школі № 11 м. Шепетівки він закінчив Здолбунівське ГПТУ – 2, де здобув спеціальність будівельник шляху. З 1978 по 1979 р., до служби в лавах Радянської Армії, працював монтером шляху.
В 1981 – 82 рр. ніс послух псаломщика в Смоленській єпархії. 21 листопада 1982 року архієпископом Вінницьким і Брацлавським Агафангелом рукоположений в диякона, а 28 листопада того ж року – в священика.
Був настоятелем в різних храмах Вінницької та Хмельницької єпархій, з вересня 1988 р. та до нинішньої пори був незмінним настоятелем Іоанно – Богословського храму с. Чотирбоки Шепетівського району Хмельницької області. Господь сподобив його відійти в оселі праведних в день пам’яті собору святих новомученіків і сповідників. І мабуть, це недаремно – він більшу частину свого життя присвятив служінню Богу та народу, сповідуючи Христа та сіючи зерна віри в людських душах. Духовенство єпархії, парафіяни храмів, де служив о. Борис глибоко співчувають сім’ї усопшого, і моляться за спокій душі його. Вічная йому пам’ять!