Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

21.12.2005. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Духовенство опікується молодими спортсменами

За благословенням архієпископа Хмельницького і Шепетівського Антонія, секретар єпархіального управління протоієрей Олександр Дацюк взяв участь у вечорі для молоді «Сила. Дух. Молодість», який відбувся у міському будинку культури.
У бесіді з молоддю, користуючись нагодою, що більшість з присутніх були спортсменами та тренерами з силових видів спорту – рукопашного бою, традиційного карате, тощо, протоієрей Олександр наголосив на необхідності виховування у сучасної молоді, особливо у тих спортсменів, які займаються бойовими мистецтвами, міцного духовно-світоглядного орієнтиру, адже майстерність, яку набуває молода людина у процесі тренувань, на жаль, можна використати «не за призначенням», і чим вищий рівень спортсмена, який ще не сформувався духовно, тим більш потенційно небезпечнішим він може стати…
У заході взяв участь також священик Олександр Давидюк, настоятель храму села Грицики Антонінського району, який поділився з присутніми своєю методикою роботи зі школярами, які відвідують Недільну школу та факультативно займаються у секції рукопашного бою.