Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.05.2005. ЛЬВІВ. Архієрейське Пасхальне богослужіння велося чотирнадцятьома мовами

В празник Воскресіння Христового у Свято-Георгіївській церкві у м. Львові архієпископ Львівський і Галицький Августин очолив хресний хід, пасхальну утреню та нічну Божественну літургію. На Божественній літургії священнослужителями читалося Євангеліє 14-ю мовами: слов’янською, грецькою, латинською, єврейською, арійською, українською, російською, польською, сербською, англійською, німецькою, французькою, латишською, грузинською. Співали архієрейський та молодіжний хор. Після Божественної літургії владика освятив Артос та пасхальні кошики парафіян. За нічним пасхальним богослужінням молився віце-консул Генерального консульства Російської Федерації у м. Львові Катункін В.А.
Вранці Владика відвідав виправно-трудові колонії №30 та №48 у м. Львові, де відправив пасхальні молебні, привітав ув’язнених з празником Пасхи та роздав подарунки, а також мав зустріч з керівниками колоній.
Цього ж дня архієпископ Львівський і Галицький Августин прийняв вітання від духовенства Львівської єпархії, архієрейського та молодіжного хорів. Увечері Владика очолив пасхальну вечірню та утреню у Свято-Георгіївській церкві.