Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

25.08.2004. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ. Єпископ Кам’янець-Подільський та Городоцький Феодор відсвяткував день тезоіменитства

24 серпня, в день пам’яті преп. Феодора князя Острозького, Преосвященний єпископ Феодор відсвяткував день Ангела.
Урочисте богослужіння в цей день відбулось в кафедральному соборі святого великомученика Георгія Побідоносця. Владику приїхали поздоровити з днем Ангела митрополит Чернівецький та Буковинський Онуфрій, який очолив святкове богослужіння і архієпископ Тернопільський та Кременецький Сергій.
Привітати владику прибув голова Хмельницької обласної ради Віктор Коцимир. Це був перший приїзд у місто губернатора області. Віктор Коцимир привітав владику з днем Ангела, звернувся у храмі до народу з привітанням та сказав теплі слова на адресу іменинника, відмітивши позитивні результати плідної співпраці в духовно-моральному вихованні народу на благо нашої України, а також поздоровив всіх з Днем Незалежності.
Владику також привітали народний депутат Верховної Ради Дубіцький, голова Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Тимчук, мер міста Кам’янця-Подільського Мазурчак та інші представники влади.
Від імені духовної пастви владику поздоровив секретар єпархії протоієрей Олексій Миханчук. Він виразив йому від імені кліру та мирян вдячність за тверде стояння в вірі Православній і та за те, що своїм нелегким, самовідданим служінням Владика являє собою приклад для всіх вірних синів Української Православної Церкви.
Лунали многоліття на честь тезоіменитого Владики, якому Господь да дарує Свою милість, всесильну допомогу, і укріпить в нелегкому архіпастирському служінні. Свято завершилось трапезою для духовенства та гостей.
Прес-служба Кам’янець-Подільської єпархії.