Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.08.2004. КИЇВ. Прем’єр-міністр України Віктор Янукович привітав Блаженнішого Митрополита Володимира зі святом Преображення Господнього

У вітанні голови Уряду говориться:
„Слава Ісусу Христу! Ваше Блаженство! Прийміть мої щирі вітання з нагоди світлого Господнього Преображення, свята, коли прославляється Христове Божество. Мільйони віруючих українців з Богом у серці, зі святою молитвою починають кожен свій день, на вічних християнських заповідях виховують дітей, високо шанують релігійні свята, вивчають Біблію — мудру спадщину давнини. Дозвольте подякувати всій православній церкві за відродження духовності, за велику життєствердну силу, якою надихає вона мирян. Ця сила так потрібна народу України саме зараз, коли він переживає непрості часи, розбудовуючи незалежну державу. Тільки глибока віра врятує велику міць духу українського народу. Українці заслуговують гідного заможного життя, до якого прагнуть віками. Тож: разом ми створимо кращу долю своїм дітям, у єдності наша вила. Своє покликання, як кандидат на пост Президента, я бачу в консолідації суспільства, значному покращенні рівня життя. Цій справі віддам свої сили та досвід.
Хочу подякувати Вам за молитви, які щоденно вимовляються в Церквах священиками і Вашою паствою в намірі справедливих виборів.
Сподіваюся на Ваше розуміння та підтримку, і бажаю подальшої плідної співпраці та служіння в ім’я народу України”.