Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОЛЕКСАНДРІЯ. Архієпископ Боголєп привітав мешканців Камʼянки з 152 річницею міста


1 серпня Знам’янка відзначила своє 152-річчя. З цією подією мешканців міста приїхав привітати і Боголєп, архієпископ Олександрійський і Світловодський, у супроводі духовенства єпархії.

Як повідомляє офіційний сайт міської ради, місто з успіхом відзначило своє найголовніше свято, яке цього року проходило за підтримки народного депутата України Олеся Довгого та генерального директора ТОВ «Агрофірма Хлібодар».
Святкування Дня міста розпочалось з самого ранку у міському парку відпочинку, де на жителів та гостей протягом усього свята чекали різноманітні локації. Зокрема: виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, майстер-класи; бебі – зона для малюків; презентаційний майданчик від ТСОУ танцювальний марафон; співочий мікрофон; юний художник; дитячий аква-грим; лазертаг; лицарські бої; водяні бої; веселкова акварель «Розмалюй рідне місто у кольори веселки»; гра-конструктор «Збери герб Знам’янки»; краєзнавчий олімп «Славетні імена Знам’янщини»; виставка світлин провідних підприємств Знам’янки другої половини ХХ-го ст. «Трудове серце рідного міста»; містечко майстрів: виставки народних майстрів Знам’янки та майстер-класи «Руками створена краса»; настільна командна квест-гра «Мандрівка Знам’янкою»; живі скульптури від театру «Діалог»; яскраві фотозони; музична платформа «Моя Знам’янка в моєму серці» — виступи музичних колективів міста та гостей; танцювальний майданчик; показові виступи з брейк-дансу; святкова каша.

Архієрей теж привітав всіх із святом та зустрівся з представниками влади Знам’янки.