Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

16.05.2012. ЛУЦЬК. Студенти ВДС взяли участь у панахиді на меморіальному комплексі «Вічна Слава»

9 травня, за благословенням митрополита Луцького і Волинського Ніфонта студенти Волинської духовної семінарії взяли участь у панахиді на меморіальному комплексі «Вічна Слава» міста Луцька.
Очолив Богослужіння секретар єпархії протоієрей Миколай Бондарук разом із священиками обласного центру. Із своїми вітаннями також виступив і Почесний Ректор семінарії протоієрей Петро Влодек, котрий є ветераном Великої Вітчизняної війни. Учасниками святкового мітингу стали і учні недільної школи, котра діє при Волинській духовній семінарії.
Студенти і студентки супроводжували хресний хід котрий відбувся до меморіалу Пасхальними піснеспівами. По закінченню панахиди, студенти заспівали вічну пам’ять загиблим воїнам – визволителям, котрі положили своє життя за наш добробут і благополуччя.
Ще однією цікавою подією у житті семінарії цього дня став візит гостів з Німеччини. Студенти тепло зустріли гостей. Була проведена екскурсія, а також хористи заспівали шановним гостям декілька піснеспівів і в кінці многоліття. Присутні були приємно вражені і дякували за теплий прийом.