Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

20.04.2012. БІЛА ЦЕРКВА. У академічному обласному музично-драматичному театрі відбулася концертна програма присвячена Великодню

18 квітня за благословенням архієпископа Білоцерківського і Богуславського Митрофана, за ініціативи єпархії у Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.К.Саксаганського м. Біла Церква відбулася концертна програма присвячена Великодню. У святковому концерті взяли участь артисти та оркестр театру, діти недільної та хорової шкіл Білоцерківської єпархії, Архієрейський хор Спасо-Преображенського кафедрального собору м. Біла Церква, а також хор храму Нерукотворного Образу м. Корсунь-Шевченківський (Черкаська єпархія).
На святі були присутні архієпископ Митрофан, єпископ Рокитнянський Никодим, вікарій Білоцерківської єпархії, директор театру В’ячеслав Валентинович Усков, секретар міської ради Олександр Борисович Олійник, духовенство єпархії, батьки, діти та інші гості.
На початку концерту владика Митрофан привітав усіх присутніх з Великим і Світлим святом Воскресінням Христовим, а також вручив благословенні архієрейські Грамоти співробітникам місцевих засобів масової інформації та благодійникам, що тісно співпрацюють з єпархією.
Під час концертної програми лунали духовні твори та вірші, які прославляли Воскреслого Христа Спасителя, милозвучні піснеспіви та симфонічна музика.
Концерт приніс духовне піднесення, радість та хороший настрій усім присутнім.