Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.03.2012. КИЇВ. Вікарій Київської Митрополії взяв участь у відкритті духовно-естетичного центру при столичному коледжі ім. Сухомлинського

21 березня, у столичному коледжі ім. Сухомлинського — першій експериментальній державній середній школі м. Києва — було відкрито й освячено духовно-естетичний центр для учнів.
За благословенням Блаженнішого Митрополита Володимира, спільно з представниками державної влади центр відкрив вікарій Київської Митрополії єпископ Макарівський Іларій. Освячення центру звершив духівник коледжу, настоятель столичного храму Всіх святих воїнів священник В’ячеслав Яковенко.
Уже сьогодні в духовно-естетичному центрі розпочалася робота студій образотворчого мистецтва, народної творчості (ліплення і художній розпис яєць), поезії та музичної терапії.
Потрібно відзначити, що саме в цьому навчальному закладі, дякуючи групі православних педагогів під керівництвом директора коледжу Василини Хайруліної, впроваджена і працює унікальна програма з християнської етики для 1–11-х класів.