Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.03.2012. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав працівників СБУ Хмельниччини з професійним святом та 20-річним Ювілеєм утворення служби

21 березня митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський АНТОНІЙ привітав начальника управління СБУ в області – полковника В. П’яту та усіх працівників СБУ Хмельниччини з професійним святом
та 20-річним Ювілеєм утворення служби.
«Мужні працівники Державної безпеки Хмельниччини пов’язали свою долю з важкою і героїчною професією, адже саме їм було довірено урядом та Президентом стояти на варті інтересів Держави, боротися з порушеннями закону і порядку, оберігаючи спокій наших громадян – це почесно і відповідально!
Ми – жителі Подільського краю по праву пишаємося справжніми професіоналами, які гідно виконують свій обов’язок і мужньо борються зі злочинністю в усіх її проявах!
Особливо хочу зазначити, що служба держбезпеки, як ніяка інша, вимагає від кожного глибокої відданості, порядності, величезної напруги сил, волі та мужності.
Нам добре відомо, що завдяки самовідданій службі працівників СБУ за останні роки у регіоні вдалося добитися не лише значних позитивних зрушень в боротьбі із злочинністю, але й не спалахнуло жодного конфлікту на релігійному ґрунті. Це є заслугою людей відданих справі, освічених, толерантних та справедливих.
Тож, нехай Всемилостивий Господь благословляє усі Ваші добрі справи та починання і дарує усе необхідне для життя і спасіння!».

З нагоди Ювілею працівники СБУ області – підполковник С. Овчарук, підполковник О. Бриндіков і майор Р. Міщинський були нагороджені Архієрейськими грамотами, які були вручені на урочистому зібранні у музично-драматичному театрі ім. М. Старицького.