Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.03.2012. КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. В усіх головних храмах Броварського вікаріатства були звершені соборні читання Покаянного канону преподобного Андрія Критського

За благословенням Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України протягом першої седмиці Великого посту вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій очолив читання Покаянного канону преподобного Андрія Критського почергово в головних храмах благочинних округів Броварського вікаріатства. У вівторок — в храмі на честь ікони Божої Матері «Скоропослушниця» в Броварах, в середу — в храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці в Іванкові, в четвер — в Борисоглібському храмі у Вишгороді. В ході цих богослужінь в храмах зачитувалося Великопісне послання Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, а також єпископом Феодосієм вимовлялися проповіді про значення і правильне проведення посту.
Також протягом Великого посту заплановані загальна сповідь і причащання духовенства по благочинних округах: Броварського району в середу Хрестопоклонної седмиці, Вишгородського району в день пам’яті 40 мучеників Севастійських, Іванківського і Поліського районів в четвер 5-ої седмиці посту. Усі соборні богослужіння очолить керуючий Броварським вікаріатством єпископ Феодосій, сповідь духовенства проводитиме духівник Броварського вікаріатства протоієрей Василій Возний.