Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

01.03.2012. КИЇВ. Голова комісії з соціальної роботи парафій та церковних благодійних організацій взяв участь в форумі спілки «Анонімних алкоголіків»

25 лютого в пансіонаті «Лідер» (Пуща Водиця) відбувся форум спілки «Анонімних алкоголіків» м. Києва. У форумі взяв участь голова комісії з соціальної роботи парафій та церковних благодійних організацій м. Києва при Синодальному відділі благодійності та соціального служіння УПЦ протоієрей Володимир Косточка.
Форум було присвячено 23-літтю створення першої групи «Анонімних алкоголіків» в м. Києві та початку руху тверезості в Україні.
Отець Володимир передав благословення та благо побажання в трудах, від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженішого Митрополита Київського та всієї України Володимира учасникам та гостям форуму. Зокрема було відмічено, що православний духовний досвід може допомогти в зцілені страждаючим цією тяжкою хворобою.
Окрім протоієрея Володимира зі словом привітання виступили члени благодійного фонду «Православна Київщина» та учасники православного руху тверезості. Вони також поділились досвідом роботи в даній сфері та закликали учасників спілки «Анонімних алкоголіків» до більш активної співпраці.