Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.02.2012. КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій благословив учнів випускного класу на успішну здачу іспитів

21 лютого, в день віддання свята Стрітення Господнього і пам’яті вмч. Феодора Стратилата, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій очолив Божественну літургію в Покровському храмі села Прибірськ Іванківського району. Преосвященному владиці співслужило духовенство Іванківського церковного округу. Після прочитання Євангелія настоятель храму ієрей Миколай Рабош вимовив проповідь по темі свята.
Після закінчення Літургії єпископ Феодосій привітав тих, що молилися зі святом і вимовив проповідь про великомученика Феодора Стратилата. Владика звернув увагу на те, що незалежно від положення, яке займає людина в суспільстві, завжди необхідно залишатися кротким, терплячим і миролюбним.
За благословенням Блаженнішого Митрополита Володимира, владика Феодосій вручив благодійникам храму благословенні грамоти.
По завершенні богослужіння, за ініціативою учнів випускного класу середньої школи с. Прибірська, єпископ Феодосій зустрівся в храмі з учнями, їх викладачем і директором школи. Владика сказав слова повчання і благословив кожного на успішну здачу випускних іспитів і правильний вибір життєвого шляху. Усі учні отримали в благословення з рук владики іконочку Пресвятої Богородиці.