Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.01.2012. ЖОВКВІ (ПОЛЬША). Блаженніший Митрополит Сава нагородив кліриків єпархії орденом св.Марії Магдалини

9 січня в день памяті першомученика і архідиякона Стефана, за богослужінням у Свято-Петро-Павлівському храмі в м.Жовкві архієпископ Львівьский і Галицький Августин вручив настоятелю храму прот.Стефану Хомину орден Польської Православної Церкви св.Марії Магдалини ІІІ ступеня, яким удостоїв отця Стефана Блаженніший Митрополит Варшавський і всієї Польщі Сава до 40-річчя священицької хіротонії.
10 січня архімандрит Феодосій (Оленич) за дорученням архієпископа Августина вручив настоятелю храму на честь Всіх святих в с.Сопошин Жовківського р-ну прот.Богдану Хилинському орден Польської Православної Церкви св.Марії Магдалини ІІІ ступеня, яким удостоїв отця Богдана Блаженніший Митрополит Варшавський і всієї Польщі Сава до 25-річчя священицької хіротонії.
15 січня за благословенням Блаженнішого Митрополита Варшавського та всієї Польщі Сави, архім.Феодосій (Оленич) вручив настоятелю храму Успіння Пресвятої Богородиці в м. Великі Мости прот.Димитрію Улицькому орден Польської Православної Церкви св.Марії Магдалини ІІІ ступеня, яким удостоїв отця Димитрія Блаженніший Митрополит Варшавський і всієї Польщі Сава до 25-річчя священицької хіротонії за внесок в укріплення міжцерковних відносин.