Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

27.12.2011. ЛЬВІВ. У школі ім. Лобачевского відбулися виховні години присвячені святам св. Миколая та Різдва Христового

16 грудня, у школі ім. Лобачевского відбулися виховні години присвячені святам св. Миколая та Різдва Христового. Незважаючи на велике завантаження уроками та контрольними роботами учні з радістю відгукнулися на ініціативу своїх класних керівників.
Учні 10-го класу приготували презентацію про роль матеріальних та духовних цінностей в сучасному світі і суспільстві. Після презентації відбулась жвава дискусія розглянутих питань, де кожен мав можливість висловити свою думку. Бесіда була такою захопливою, що урок промайнув за одну мить! А учні хотіли ще стільки всього розповісти і обговорити! Було прийнято рішення, що такі зустрічі на злободенні теми нашого сьогодення будуть проводитися частіше.
Та найрадіснішою була зустріч з учнями 2-го класу. Для спільного перегляду класний керівник Олена Василівна підготувала мультфільм на біблійну тематику. Після чого учні із задоволенням розповіли, про що вчить побачена ними біблійна історія, а також про св. Миколая та про Різдво Христове.
В кінці отець Назарій подякував класним керівникам Колесніковій Світлані Митрофанівні та Сігиневич Олені Василівні за надану можливість прийняти участь у передсвяткових заходах, та за їхнє бажання прищепити учням любов до християнських свят. Також привітав учнів, їхніх батьків та вчителів з наступаючими святами і нагадав, що святий Миколай приносить подарунки лише чемним і слухняним діткам, котрі щодня моляться і старанно вчаться. Побажав учням, щоб кожен із них вранці 19 грудня знайшов під подушкою багато подарунків.
На згадку про відвідини школи усім учням були вручені іконки Ангела Хранителя.