Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.12.2011. ВІННИЦЯ. Сьогодні ведучий телерадіопрограм протоієрей Андрій Ткачов візьме участь у презентації православного сімейного журналу «Фамілія»

8 грудня у конференц-залі «Панорама» (ТРК «Магіцентр», Соборна, 24. 6-й поверх.) відбудеться презентація журналу «Фамілія».
Початок презентації о 12.00.
У рамках презентації відбудеться зустріч з найбільш креативним автором популярних православних видань, письменником і ведучим телерадіопрограм протоієреєм Андрієм Ткачовим.
Отець Андрій, який є членом редколегії журналу «Фамілія», розповість про цілі і завдання видання, які коротко можна описати так: «доступно й захоплююче розповісти про основоположну істину: сім’я — фундамент кожної людини, основа відносин людей в суспільстві. Розвиток любові, перетворення душі, краса і багатство сімейного життя доступні кожному».
На сторінках журналу «Фамілія» читачі знайдуть бесіди з експертами людських відносин — православними священиками, психологами, педагогами — статті про гармонію сімейних відносин, історії з життя, діалоги з читачами та багато іншого. Про творчі ідеї та плани творців журналу розповість його головний редактор Наталія Горошкова.
Тема нового номера журналу «Фамілія», який буде презентований у Вінниці, «Випробування хоробрістю». Стиль «Фамілія» не залишає людину байдужою — оригінальний ракурс розкриття традиційних тим, яскраві та живі авторські тексти.
Запрошуємо всіх бажаючих на захоплюючу творчу зустріч.
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (067) 4311133 (Марина Богданова).
Прес-служба Вінницької єпархії