Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

26.09.2011. КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир з нагоди 1010-ї річниці заснування обителі удостоїв настоятельку Зимненського ставропігійного жіночого монастиря ордена преподобної Анастасії Київської

ЇЇ ВИСОКОПРЕПОДОБІЮ,
НАСТОЯТЕЛЬЦІ СВЯТО-УСПЕНСЬКОГО СВЯТОГІРСЬКОГО ЗІМНЕНСЬКОГО
СТАВРОПІГІЙНОГО ЖІНОЧОГО МОНАСТИРЯ
ІГУМЕНІ СТЕФАНІ

Ваше Високопреподобіє!
Прийміть Наші щирі слова вітання зі святом Зимненської ікони Божої Матері, 1010-ою річницею застнування та 20-річчям відновлення чернечого життя в славній Свято-Успенській Зимненській обителі!
Щороку тисячі паломників спішать до Вашого монастиря, щоби помолитись перед чудотворним образом Цариці Небесної, який іменується Зимненським. Нехай кожен, хто підносить свої молитви до Божої Матері за себе, за своїх дітей, за ближніх, за Церкву і за Вітчизну отримав сили і мужність трудитися, жити і молитися для свого спасіння, для добробуту і процвітання нашої Української землі.
В ці святкові дні бажаємо матушці-настоятельці та сестрам святої обителі помочі Божої в чернечих подвигах, бути прикладом для всіх у вірі, надії, любові та чистоті. Нехай ювілей монастиря стане рубежем відліку нових звершень в духовному житті, а Цариця Небесна нехай береже всіх під Своїм Материнським Покровом від усякого лиха і зла.
Беручи до уваги Ваші, всечесна матушка ігуменя Стефана, заслуги перед Української Православною Церквою та з нагоди ювілейних святкувань, вважаємо можливим удостоїти Вас Ордена Української Православної Церкви преподобної Анастасії Київської.
Прикликаємо на всіх Боже благословення.

† Володимир,
Митрополит Київський і всієї України,
Предстоятель Української Православної Церкви