Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

24.05.2011. КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. В свято Миколая вихованці недільної школи показали концерт і спектакль на пасхальну тематику

22 травня в день пам’яті святителя Миколая Чудотворця, вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій звершив Божественну літургію у Свято-Воскресенському храмі села Зазим’є Броварського району.
Владиці співслужили благочинний району протоієрей Олександр Левчук, настоятель храму протоієрей Олександр Генераленко, священнослужителі Броварського благочиння. Під час богослужіння владика виголосив проповідь про особливе заступництво святителя Миколая всьому роду людському, підкресливши важливість віри, надії та любові в житті християнина.
Після закінчення Літургії вихованцями недільної школи при храмі був показаний святковий концерт і спектакль на пасхальну тематику.
Єпископ Феодосій подякував дітям, побажавши їм творчих успіхів і вручивши кожному іконку Воскресіння Христового за благословеннямм Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира.
Також він ознайомився з ходом будівництва приміщення духовно-просвітницького центру при Воскресенському храмі, побажав настоятелеві храму Божої допомоги в побудові та швидкого завершення робіт.