Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

13.05.2011. ВІННИЦЯ. Керівник місіонерського відділу єпархії взяв участь у заході, присвяченому Міжнародному дню сім’ї

11 травня керівник місіонерського відділу єпархії протоієрей Віталій Голоскевич, взяв участь у заході, присвяченому Міжнародному дню сім’ї, який проходив у приміщенні обласної наукової бібліотеки ім. К.Тімірязєва.
Захід був організований Вінницьким обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Головними його учасниками були студенти вінницьких вузів. Перед ними виступили начальник Вінницького ДРАЦСу Г. П.Левицька та заступник директора Вінницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді О.Г.Слободянюк, які розповіли молодим людям про основні принципи побудови сімейних стосунків.
Протоієрей Віталій також виступив перед студентами і розповів їм про церковний погляд на шлюбні стосунки. Священик наголосив, що любов, з церковної точки зору, це, насамперед, самопожертва, а шлюб передбачає відповідальність подружжя один перед одним і перед Богом. Отець Віталій закликав молодих людей у їхніх майбутніх пошуках своєї «половинки» керуватися саме цими чинниками і робити все, аби у шлюбі бути однодумними, щирими по відношенню один до одного і уникати того, що може зруйнувати шлюб, насамперед перелюбу, гордості, егоїзму.
Прес-служба Вінницької єпархії