Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.05.2011. КИЇВ. Голова Синодального відділу по взаємодії зі Збройними Силами прийняв військових аташе посольств різних держав

29 квітня відбувся традиційний святковий прийом голови Синодального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України архієпископа Львівського і Галицького Августина з нагоди Світлого Христового Воскресіння для військових аташе посольств різних держав і воєначальників України.
Захід, що пройшов у Києво-Печерській Лаврі, розпочався молебнем у Академічному храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці. Гості відвідали Ближні та дальні печери. Далі була святкова трапеза та екскурсія у Київського музею військових раритетів.
У своєму вітанні владика Августин, зокрема, побажав учасникам зустрічі, щоб пасхальна радість допомагала кожному досягати внутрішньої чистоти — необхідної умови для зустрічі з Христом у нашому серці, а відчуття Божественної присутності допомагало долати труднощі і випробування, які є неминучими у військовому служінні.