Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.01.2011. БОЯРКА. Громадська організація запрошує інвалідів і всіх бажаючих у паломницькі поїздки по Криму

Районна громадська організація «Дзвони Чорнобиля Києво-Святошинського району» проводить різноманітні паломницькі подорожі по святим місцям України.
Сьогодні на Вас чекають паломницькі поїздки по Криму за різними маршрутами. З зимового холоду Ви, як у казці, перенесетесь у зелень весни, і зможете насолоджуватись сонячним теплом, дихати гірським і морським повітрям, побачити різноманітні пальми найкрасивіші гірські краєвиди Криму. А головне Ви зможете і побувати в храмі Св.Луки Кримського,(м. Сімферополь), храмі всіх Святих кримських, (м. Алушта) у новому храмі-маяку Св.Миколая Чудотворця, розташованого на березі моря, і побачити унікальні ікони зроблені у техніці макраме, та відвідати музей катастроф, який займає 16 залів з експонатами з місця катастроф (смт.Малореченск). Інваліди нашої організації дуже хочуть побувати у цікавих місцях, тому ми всі просимо відгукнутись спонсорів, які своїм внеском нададуть можливість побувати у цікавій подорожі, ознайомитись з садово-парковою культурою Криму.
Увага! Ми вже складаємо списки і чекаємо Ваших дзвінків.
Виїзд з Києва 17, 24 лютого, а також формуємо групи на березень, травень 2011 року. Перебування 3 діб. Проїзд поїздом до м.Сімферополь-200 грн. екскурсії, проживання, та харчування за попередньою домовленістю.
Для інвалідів і пенсіонерів діють пільги.
Про умови поїздки дізнайтесь докладніше за тел.: 0978535011 begin_of_the_skype_highlighting              0978535011      end_of_the_skype_highlighting