Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

17.01.2011. КИЇВ. Голова Синодального відділу Релігійної освіти та катехізації взяв участь у фестивалі-конкурсі «Зимові канікули в Лаврі»

15 січня, з благословення Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України за підтримкою Міжнародного Благодійного Фонду « Соняшник» в Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику, у рамках різдвяних свят, було проведено фестиваль-конкурс «Зимові канікули в Лаврі».
У цьому заході взяв участь єпископ Макарівскій Іларій, вікарій Київської Митрополії, Голова Синодального відділу Релігійної освіти та катехізації.
Метою свята є ознайомлення юних представників різних міст з різномаїттям культурного скарбу нашої держави та духовними скарбами Православ’я. Створення для дітей і молоді можливості творчого спілкування, виявлення нових талантів, надання ознайомлення зі зразками національної культури та мистецтва нашої країни.
Після конкурсу владика Іларій подякував організаторам та дітям за святковий вечір та побажав подальших творчих успіхів, а також вручив дітям солодкі різдвяні подарунки від Його Блаженства. Учасники та організатори конкурсу були нагороджені грамотами Блаженнішого Митрополита Володимира.