Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

24.08.2010. КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир зустрівся з представником Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні

23 серпня поточного року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції в Києво-Печерській Лаврі прийняв постійного заступника Посла Федеративної Республіки Німеччини в Україні пані А. Фельдгузен на її прохання.
Під час зустрічі Блаженніший Митрополит Володимир привітав німецького дипломата з початком її місії в Україні та побажав допомоги Божої на новому дипломатичному поприщі, а також розповів про внутрішнє життя Української Православної Церкви, відносини з іншими конфесіями.
На завершення зустрічі Предстоятель Української Православної Церкви подарував пані А. Фельдгузен Євангеліє українською мовою, що недавно було видане Видавчничим Відділом УПЦ. Слід зазначити, що пані А. Фельдгузен досконало володіє українською мовою, яку вона вивчила у Німеччині. Також з рук Предстоятеля гостя отримала фотоальбом із зображеннями ікон України, Росії та Білорусі.
У зустрічі взяли участь Керуючий справами Української Православної Церкви архієпископ Білоцерківський і Богуславський Митрофан та секретар Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич.