Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.11.2009. КИЇВ. Викладачі, студенти та вихованці Духовних шкіл привітали Предстоятеля нашої Церкви з наступаючим Днем народження

21 листопада у Синодальній залі, що при Предстоятельській резиденції у Києво-Печерській Лаврі, Блаженніший Митрополит Володимир прийняв вітання від викладачів, студентів та вихованців Київських Духовних Академії та Семінарії на чолі з ректором — архієпископом Бориспільським Антонієм.
У вітальному слові ректор подякував Предстоятелеві Української Православної Церкви за піклування та покровительство над Духовними школами.
«Вітаючи Вас, ми перш за все дякуємо за ту любов, за те терпіння, за ту милість, які відчуває кожен із нас, починаючи від співробітника і закінчуючи ректором Духовних шкіл. Ми всіма силами намагаємосья зробити так, щоб Київські Духовні школи були тим осередком просвіти і, головне, щоб вони давали Церкві таких священників, які будуть у майбутньому вести народ Божий до спасіння і Царства Небесного, які Ви, Ваше Блаженство, проповідуєте все своє життя», — сказав зокрема він.
Від професорсько-викладацької корпорації та студентів КДАіС Митрополитові були подаровані старовинний образ Пресвятої Богородиці та букет білих троянд.
У свою чергу Архіпастир подякував присутнім за теплі слова вітання і подарунки та побажав майбутнім священнослужителям допомоги Божої у вивченні богословських наук.
«Я бажаю вам успішно вивчати богословські науки і пам’ятати, що ми живемо в той час, коли ви, волею чи неволею, є авангардом, який веде нашу Церкву і що її майбутнє саме в ваших руках», — відзначив Блаженніший Владика.
orthodox.org.ua