Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

17.11.2009. КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир відзначив церковними орденами делегацію, що супроводжувала Почаївську ікону Божої Матері у Москві

16 листопада Предстоятель Української Православної Церкви у своїй резиденції у Києво-Печерській Лаврі прийняв офіційну делегацію нашої Церкви, що супроводжувала Чудотворну Почаївську ікону Божої Матері під час її перебування у Москві з 4 до 15 листопада цього року.
Архіпастир подякував гостям за труди та вручив їм церковні нагороди. Зокрема, орденами святителя Димитрія (Туптала), митрополита Ростовського були удостоєні єпископ Макарівський Іларій та співробітники Відділу Зовнішніх Церковних Зв’язків УПЦ, а ювілейних орденів «450 років перенесеня Почаївської Божої Матері на Волинь» – насельники Свято-Успенської Почаївської Лаври та насельниці Свято-Миколаївського Городокського жіночого монастиря.
Перед початком церемонії присутні проспівали тропар Пресвятій Богородиці та молитовно вклонилися Чудотворному Почаївському образу Богоматері, який в цей час перебував у залі засідань Священного Синоду УПЦ.
orthodox.org.ua