Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.10.2009. ЛУЦЬК. Проректор ВДС з виховної роботи взяв участь у засідання Учбового комітету при Священному Синоді Української Православної Церкви

27 жовтня, у приміщенні Церковно-археологічного кабінету КДАіС пройшло засідання Учбового комітету при Священному Синоді Української Православної Церкви, в якому взяли участь проректора з виховної роботи духовних навчальних закладів УПЦ.
У процесі засідання представники регіональних семінарій і духовних училищ ділилися досвідом реалізації виховного процесу, акцентували увагу на найбільш актуальних питаннях, що є спільними для всіх духовно-освітніх установ.
За благословенням ректора ВДС митрополита Луцького і Волинського Ніфонта участь у засіданні взяв проректор з виховної роботи протоієрей Георгій Шевчук.
Були розглянуті різні питання виховної роботи в контексті навчальної реформи, методи організації робочого та вільного часу студентів, студентських послухів, дисциплінарні аспекти, що стосуються заохочень і стягнень, критерії вимог, що пред’являються до кандидатур вихователів.
Проректора різних семінарій обговорили викладений досвід і поділилися своїми напрацюваннями з організації виховного процесу. Зокрема
В цілому, учасники засідання констатували позитивний результат спільної роботи і висловили готовність надалі під егідою Учбового комітету активно обговорювати загальні питання духовного виховання.