Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.05.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Секретар єпархії взяв участь в круглому столі «Особливості управління у різних сферах діяльності»

27 травня 2009 року у Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання круглого столу «Особливості управління у різних сферах діяльності», організаторами якого виступила кафедра економіки, підприємництва і менеджменту ХІ МАУП. У роботі вченого зібрання взяли участь спеціалісти у галузі управління з наступних підприємств, установ і організацій: АКБ «Укрсоцбанк», ТОВ «Хмельницькінфоком», ТОВ «Вік транс», міський центр зайнятості, ХКП «Хмельницьккомунтранс», ЗАТ «Втормет», студенти ХІ МАУП та ін.
На обговорення виносилися наступні питання:
- Якими рисами повинен володіти сучасний менеджер?
- Яких принципів керівництва Ви дотримуєтеся у процесі управління персоналом?
- Який стиль керівництва Ви вважаєте найбільш ефективним?
- Який чинник мотивації діяльності персоналу Ви вважаєте найкращим у Вашій сфері?
- Які методи розв’язання конфліктних ситуацій, на Вашу думку, є найбільш доцільними? Та ін.

За благословенням митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія у засіданні круглого столу взяв участь секретар Хмельницької єпархії протоієрей Олександр Дацюк, виступивши з доповіддю «Церковне управління та його особливості», у якій розкрив ієрархічну структуру Церковного управління, що очолюється Самим Господом Ісусом Христом і продовжується через Собори, Предстоятеля Церкви, Св. Синод, єпископат і т.д., оголосив Томос 1990 року, що дає статус автономії Українській Православній Церкві, а також зазначив необхідність усім коритися встановленій владі, що сприяє встановленню дисципліни і порядку в усіх сферах.

Прес-служба Хмельницької єпархії