Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.04.2008. ПОЛТАВА. Благочинний Карлівського округу взяв участь у відкритті змагань з пожежного виду спорту

У спортивному комплексі Головного управління МНС України в Полтавській області відбулося урочисте відкриття ІІ Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків в закритих приміщеннях. На змагання прибули представники із 24 областей України.
Протягом двох днів юні рятувальники змагалися у спритності з двох видів пожежно-прикладного спорту — це, подолання 100-метрової смуги перешкод та підйом по штурмовій драбині на навчальну башту. У відкритті змагань взяли участь начальник Головного управління МНС в Полтавській області Андріан Орліковський, Віце-президент Федерації з пожежно-прикладного спорту України полковник служби цивільного захисту Олександр Тарасов.
З благословення Високопреосвященнішого архієпископа Полтавського і Миргородського Филипа участь у заході взяв керівник єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями протоієрей Віталій Ковалевський. Перед початком змагань отець Віталій звернувся до учасників змагань з вітальним словом та окропив всіх спортсменів свяченою водою. Також, на урочистості були запрошені ветерани пожежної охорони та пожежно-прикладного спорту Полтавщини. Їм було вручено Почесні стрічки «Ветеран пожежно-прикладного спорту». Після концерту учасники змагань відвідали Державний музей «Поле Полтавської битви», а також Свято-Георгіївський храм в селі Нижні Млини.