Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

17.12.2007. ЛУЦЬК. Митрополит Нифонт вручив нагороди представникам управління Держдепартаменту України з питань виконання покарань

За заслуги перед Українською Православною Церквою начальника управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Волинській області генерал-майора міліції Володимира Макогончука нагороджено орденом преподобного Іллі Муромця третього ступеня.
Від імені Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Володимира орден вручив керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Нифонт в своєму робочому кабінеті. Заступнику начальника управління із соціально-виховної, психологічної роботи та діяльності кримінально-виконавчої інспекції майору внутрішньої служби Андрію Скіцю, начальнику сектору соціально-виховної та психологічної роботи управління капітану внутрішньої служби Юрію Безушкевичу та заступнику начальника з соціально-виховної та психологічної роботи Луцького слідчого ізолятора Віталію Байковському митрополит Нифонт вручив благословенні грамоти.
Владика побажав нагородженим духовних сил у важкому земному служінні, а також висловив сподівання на швидке завершення будівництва храму на честь святителя Миколая Чудотворця в Цуманській виправній колонії.
У свою чергу генерал-майор міліції Володимир Макогончук подарував митрополиту Нифонту на знак вдячності ікони Спасителя і Божої Матері, наголосивши, що співпраця між Волинською єпархією УПЦ та управлінням Державного департаменту України з питань виконання покарань у Волинській області дає свої хороші плоди, і тому триватиме надалі.
Прес-служба Волинської єпархії УПЦ