Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.12.07. Житомир. Священики єпархії в пожежній частині відслужили молебень по загиблих на ЧАЕС

В день «вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», за благословення архієпископа Житомирського і Нозоград-Волиясьхого Гурія, по запрошенню в. о. начальника головною управління МНС в Житомирській області І.В. Ніютчука у приміщенні пожежної частики настоятелем Спасо-Преображенекого кафедрального собору міста протоієреєм Стефаном Перігом, ієреєм Сергієм Грицаком тп протодияконом Адамом Безлрозванним був відслужений молебень, за яким молитовне співав архієрейський хор під керівництвом архімандрита (Сгефана Сіроштана). По закінченні на молитовну згадку присутнім вручили ікони.
Хвилиною мовчання та співом «Вічної пам’яті» вшановали пам’ять загиблих ліквідаторів під час Чорнобильської трагедії та померлих від її наслідків,
В зверненні до небайдужих до Чорнобильської катастрофи отець Стефан Періг підкреслив, щодо важливості проведення подібних заходів і побажав всім міцного здоров’я, довгих років життя та передав благословення Житомирського архіпастиря владики Гурія.
Прес-служба
Житомирської єпархії